Tekstschrijven

Goed schrijven

Een brief schrijven kan iedereen. Maar een goede brief schrijven is een ander verhaal. Dat is niet zo gemakkelijk. Nu zijn brieven tegenwoordig niet meer zo hip. We communiceren via websites, nieuwsbrieven, blogs, Twitter, Facebook, etc. Maar in welke vorm dan ook, schrijven is een vak.

Een tekst nodig?

Schrijven is eigenlijk een soort hobby. Ik vind het leuk en krijg vaak complimenten over mijn schrijfstijl. U kunt voor uiteenlopende teksten bij mij terecht. Denk daarbij aan mailbrieven, nieuwsbrieven, web-teksten, brochureteksten, blogs, etc. U levert de input en ik maak er een toegankelijke en pakkende tekst van. Het is tenslotte de toon die de muziek maakt.

Bel 06-30181012 of stuur een e-mail naar astrid@vdbmc.nl voor meer informatie over de teksten die Van Den Berg marketing en communicatie voor u kan verzorgen.

Ik heb Astrid leren kennen als een hele professionele marketing en communicatie professional en een hele leuke collega. Haar ervaring en persoonlijkheid waren van grote waarde voor het bedrijf.
Cosyco IT Solutions, Eric, Directeur Nederland

Ik heb met Astrid samengewerkt in de periode dat Schadébo van klassieke groothandel naar conceptenleverancier in de doehetzelf branche ging transformeren. Astrid heeft met haar team veel betekend bij het realiseren van deze metamorfose. Het meest succesvolle was de implementatie van het Intensions raamdecoratie concept, dat tot op de dag van vandaag nog steeds actueel is. Nog steeds zien we afgeleiden van dit concept in de markt terugkomen. Je kunt stellen dat het eenvoudig met de tijd mee evolueert.
Schadébo, Bastiaan, Sales Manager

We hebben maar relatief kort met elkaar mogen samenwerken. Wat mij daarbij met name is opgevallen is jouw onverstoorbaarheid om een taak tot zijn einde te brengen. Je bent een harde werker met haar doel duidelijk voor ogen. Je vindt solistisch werken plezierig, maar ik heb ook gezien dat het teamwork jou goed bevalt. Hartelijk dank voor je inzet de afgelopen tijd!
Carglass, Arjen, Directeur Marketing

Hard werken, altijd eerlijk, kritisch, fijne sparringpartner, zeer professioneel. Dat is voor mij 100% Astrid!
Carglass, Vivian, collega communicatie adviseur

Astrid weet in onze nieuwsbrieven altijd de juiste snaar te raken. Warm, persoonlijk en gastvrij. Telkens weer een aantrekkelijke boodschap in duidelijke taal!
Restaurant Cordial / Hotel De Weverij, Maaike, Manager

Astrid is een professional in marketing en communicatie. Voor ons heeft ze een kwalitatief klantenonderzoek uitgevoerd onder ruim 100 klanten. De analyse was, dankzij een gestructureerde aanpak van haar, zeer helder en duidelijk. Daarnaast kan Astrid op een prettige nuchtere wijze goed meedenken en de ogen laten openen op communicatievraagstukken. Een aanbeveling waard..
DPL Europe, Leon, Directeur

Astrid is een goede marketing professional die verschillende ideeën naar een concrete marketingcampagne kan vertalen. Zij heeft verschillende projecten voor Any Lamp gedaan, waaronder een joint promotion project. De resultaten waren boven verwachting.
Any Lamp, Bram, Directeur

Astrid is betrouwbaar, stabiel en een prettige collega. Haar werk was altijd naar volle tevredenheid en van de hoogste kwaliteit. Ik kan haar warm aanbevelen.
Endinet, Emiel, ICT Manager