Advies

Visie op marketing en communicatie?

Als eigenaar van een bedrijf heeft u een visie. Wat gaat de toekomst brengen en hoe speelt u daar met uw bedrijf op in. Maar heeft u het ook op papier staan? Heeft u een marketing- en communicatieplan dat u helpt om deze visie te vertalen naar de dagelijkse praktijk?

Marketing en communicatieplan opstellen

Ik kan u helpen om stap voor stap een marketing en communicatieplan op te stellen. Een zeer boeiend proces dat u dwingt om over de toekomst na te denken. U krijgt een document in handen waarmee u doelgericht met marketing en communicatie aan de slag kunt.

Bel 06-30181012 of stuur een e-mail naar astrid@vdbmc.nl voor meer informatie over de adviesmogelijkheden die Van Den Berg marketing en communicatie u kan bieden.

Ik heb met Astrid samengewerkt in de periode dat Schadébo van klassieke groothandel naar conceptenleverancier in de doehetzelf branche ging transformeren. Astrid heeft met haar team veel betekend bij het realiseren van deze metamorfose. Het meest succesvolle was de implementatie van het Intensions raamdecoratie concept, dat tot op de dag van vandaag nog steeds actueel is. Nog steeds zien we afgeleiden van dit concept in de markt terugkomen. Je kunt stellen dat het eenvoudig met de tijd mee evolueert.
Schadébo, Bastiaan, Sales Manager

Astrid is betrouwbaar, stabiel en een prettige collega. Haar werk was altijd naar volle tevredenheid en van de hoogste kwaliteit. Ik kan haar warm aanbevelen.
Endinet, Emiel, ICT Manager

Astrid is een professional in marketing en communicatie. Voor ons heeft ze een kwalitatief klantenonderzoek uitgevoerd onder ruim 100 klanten. De analyse was, dankzij een gestructureerde aanpak van haar, zeer helder en duidelijk. Daarnaast kan Astrid op een prettige nuchtere wijze goed meedenken en de ogen laten openen op communicatievraagstukken. Een aanbeveling waard..
DPL Europe, Leon, Directeur

Ik heb Astrid leren kennen als een hele professionele marketing en communicatie professional en een hele leuke collega. Haar ervaring en persoonlijkheid waren van grote waarde voor het bedrijf.
Cosyco IT Solutions, Eric, Directeur Nederland

Astrid is een goede marketing professional die verschillende ideeën naar een concrete marketingcampagne kan vertalen. Zij heeft verschillende projecten voor Any Lamp gedaan, waaronder een joint promotion project. De resultaten waren boven verwachting.
Any Lamp, Bram, Directeur

Astrid weet in onze nieuwsbrieven altijd de juiste snaar te raken. Warm, persoonlijk en gastvrij. Telkens weer een aantrekkelijke boodschap in duidelijke taal!
Restaurant Cordial / Hotel De Weverij, Maaike, Manager

Hard werken, altijd eerlijk, kritisch, fijne sparringpartner, zeer professioneel. Dat is voor mij 100% Astrid!
Carglass, Vivian, collega communicatie adviseur

We hebben maar relatief kort met elkaar mogen samenwerken. Wat mij daarbij met name is opgevallen is jouw onverstoorbaarheid om een taak tot zijn einde te brengen. Je bent een harde werker met haar doel duidelijk voor ogen. Je vindt solistisch werken plezierig, maar ik heb ook gezien dat het teamwork jou goed bevalt. Hartelijk dank voor je inzet de afgelopen tijd!
Carglass, Arjen, Directeur Marketing