Project Management

Kleine of grote marketing en communicatieprojecten

Projecten heb je in vele varianten. Van kort tot lang, kleinschalig of complex, intern of extern gericht. Maar ze zijn altijd tijdelijk. U kunt die extra werkzaamheden niet altijd combineren met uw gewone werk. Dat gaat tenslotte ook gewoon door.

Het managen van uw marketing en communicatieproject

Ik neem uw marketing- en communicatieprojecten met alle plezier uit handen. Hoe groot, klein, gemakkelijk of complex ook, ik zorg dat alles vlekkeloos verloopt. In perfecte harmonie.

Bel 06-30181012 of stuur een e-mail naar astrid@vdbmc.nl voor meer informatie over de projectmanagement mogelijkheden die Van Den Berg marketing en communicatie u kan bieden.

 

Ik heb Astrid leren kennen als een hele professionele marketing en communicatie professional en een hele leuke collega. Haar ervaring en persoonlijkheid waren van grote waarde voor het bedrijf.
Cosyco IT Solutions, Eric, Directeur Nederland

We hebben maar relatief kort met elkaar mogen samenwerken. Wat mij daarbij met name is opgevallen is jouw onverstoorbaarheid om een taak tot zijn einde te brengen. Je bent een harde werker met haar doel duidelijk voor ogen. Je vindt solistisch werken plezierig, maar ik heb ook gezien dat het teamwork jou goed bevalt. Hartelijk dank voor je inzet de afgelopen tijd!
Carglass, Arjen, Directeur Marketing

Astrid weet in onze nieuwsbrieven altijd de juiste snaar te raken. Warm, persoonlijk en gastvrij. Telkens weer een aantrekkelijke boodschap in duidelijke taal!
Restaurant Cordial / Hotel De Weverij, Maaike, Manager

Astrid is een goede marketing professional die verschillende ideeën naar een concrete marketingcampagne kan vertalen. Zij heeft verschillende projecten voor Any Lamp gedaan, waaronder een joint promotion project. De resultaten waren boven verwachting.
Any Lamp, Bram, Directeur

Astrid is betrouwbaar, stabiel en een prettige collega. Haar werk was altijd naar volle tevredenheid en van de hoogste kwaliteit. Ik kan haar warm aanbevelen.
Endinet, Emiel, ICT Manager

Astrid is een professional in marketing en communicatie. Voor ons heeft ze een kwalitatief klantenonderzoek uitgevoerd onder ruim 100 klanten. De analyse was, dankzij een gestructureerde aanpak van haar, zeer helder en duidelijk. Daarnaast kan Astrid op een prettige nuchtere wijze goed meedenken en de ogen laten openen op communicatievraagstukken. Een aanbeveling waard..
DPL Europe, Leon, Directeur

Ik heb met Astrid samengewerkt in de periode dat Schadébo van klassieke groothandel naar conceptenleverancier in de doehetzelf branche ging transformeren. Astrid heeft met haar team veel betekend bij het realiseren van deze metamorfose. Het meest succesvolle was de implementatie van het Intensions raamdecoratie concept, dat tot op de dag van vandaag nog steeds actueel is. Nog steeds zien we afgeleiden van dit concept in de markt terugkomen. Je kunt stellen dat het eenvoudig met de tijd mee evolueert.
Schadébo, Bastiaan, Sales Manager

Hard werken, altijd eerlijk, kritisch, fijne sparringpartner, zeer professioneel. Dat is voor mij 100% Astrid!
Carglass, Vivian, collega communicatie adviseur