Oct 1

Italiaanse vrienden (deel 2)

Tags: , ,
Italiaanse vrienden (deel 2)

Het stond al jaren op mijn verlanglijstje, een bezoek brengen aan Fattoria La Vialla, het landgoed waar die geweldige Italiaanse producten vandaan komen. Zie mijn eerdere blog.

En nu was het dan zover. Met de kookclub op weg naar Toscane! En niet voor zomaar een bezoek, we werden als officiële gasten uitgenodigd voor een uitgebreide lunch op het landgoed. Gratis. Met 10 personen.

Na een prachtige tocht door het Toscaanse landschap en een paar keer vragen, reden we de oprijlaan op. Een plaatje, zo idyllisch. Cipressen, sprookjesachtige huisjes, scharrelende kippen, veel bedrijvigheid.

Een stenen pad leidde ons naar boven. En daar, onder de bomen, stond een lange tafel. Geruit kleed, gezellig gedekt, menukaartjes, lange banken. Zo uit het boekje.

We waren niet de enige gasten. Het gezelschap dat voor de lunch aanschoof was internationaal. Een vrolijke mengeling van jong en oud. Contact was snel gelegd.

De lunch begon om half 1 en om 4 uur rolden we van tafel. Voldaan, een beetje rozig van de wijn, maar vooral enthousiast. De droom die La Vialla mij al jaren via hun communicatie voorspiegelt bestaat echt.

Groot respect voor de wijze waarop dit bedrijf haar marketing en communicatie voert. Het straalt hoge kwaliteit uit, met veel bevlogenheid en emotie, schept grote betrokkenheid en creëert fans en nog beter, ambassadeurs. Een grote bron van inspiratie.

 

No comments yet.

Leave a Comment

reset all fields