November 4

Muziek op je website. Iedereen vindt er iets van.

Afgelopen week ging mijn nieuwe website online. Een mooi moment om weer eens contact te zoeken met relaties, vrienden en familie. Horen wat zij ervan vinden. Tenslotte had ik er veel tijd en energie in gestoken. Nadenken over de opzet en inhoud, informatie verzamelen, teksten schrijven, foto’s zoeken, mooie achtergrondmuziek. En laat nou dat laatste.

October 1

Italiaanse vrienden (deel 2)

Het stond al jaren op mijn verlanglijstje, een bezoek brengen aan Fattoria La Vialla, het landgoed waar die geweldige Italiaanse producten vandaan komen. Zie mijn eerdere blog. En nu was het dan zover. Met de kookclub op weg naar Toscane! En niet voor zomaar een bezoek, we werden als officiële gasten uitgenodigd voor een uitgebreide.

August 21

Waarom zijn sommige telefonistes zo onaardig?

Al een aantal maanden ben ik druk bezig met acquisitie. Adressen verzamelen, brieven versturen en nabellen, nabellen, nabellen. Dat nabellen vond ik vroeger niet zo leuk, een beetje eng zelfs. Maar al doende leert men en inmiddels draai ik mijn hand er niet meer voor om. Gewoon de telefoon pakken, nummer intoetsen en wachten. Wachten.

July 18

Is DM nog wel van deze tijd?

Met al het Twitter, Facebook en LinkedIn geweld van tegenwoordig, vraag je je af of het simpel versturen van een direct mailbrief per post nog wel kan. Word je niet meteen gezien als een ouderwets bureau, niet van deze tijd. Toch ben ik van mening dat een goede dm brief nog altijd zijn waarde heeft.